6981771376 Παλαιοχώρι, Ημαθίας kitsspanos@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Τραπεζοδημιουργίες Κίτσας
Μοναστηριακά Τραπέζια & Πάγκοι Ημαθία


Η επιχείρησή μας “Τραπεζοδημιουργίες Κίτσας” η οποία βρίσκεται στην Ημαθία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή επίπλων και πιο συγκεκριμένα με την κατασκευή τύπου μοναστηριακών τραπεζιών καθώς και με την κατασκευή πάγκων.

Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά, με αγάπη και μεράκι, δημιουργούμε και σας προσφέρουμε ξεχωριστά και κομψά τραπέζια, τύπου μοναστηριακά, σε ιταλική γραμμή, τα οποία και αποτελούν ιδανική λύση για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ποιότητας
μασίφ ξυλείας

 
 
 
και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να δημιουργήσουμε τα τραπέζια μοναστηριακού τύπου που επιθυμείτε για την τραπεζαρία, την βεράντα και το μπαλκόνι σας.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να κατασκευάσουμε το μοναστηριακό τραπέζι που χρειάζεστε, στο σχέδιο και στις διαστάσεις που επιθυμείτε, με προσθήκη μεταλλικών στοιχείων, καθώς και να κατασκευάσουμε και πάγκους.
  Τα μοναστηριακά τραπέζια και οι πάγκοι που κατασκευάζουμε μπορούν να αποσταλούν άμεσα στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε το ιδανικό σχέδιο για το μοναστηριακό τραπέζι που επιθυμείτε.

Στόχος μας είναι αφενός να προσφέρουμε ποιοτικές, ανθεκτικές και κομψές κατασκευές σε κάθε πελάτη μας και αφετέρου η πλήρη κάλυψη των αναγκών του.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να
καταλήξουμε στην ιδανική κατασκευή.